Vi är ducktape
För oss handlar det inte bara om att skapa en film. Det handlar om att skapa något som berör och ger värde till våra kunder. Vi brinner för teknik och affär, och vår höga produktionstekniska kompetens är en grundpelare för oss. Men det som verkligen skiljer oss från andra produktionsbolag på marknaden, är vår passion och kreativa förmåga samtidigt som vi har koll på våra kunders verksamheter. För oss är det viktigt att alla involverade har kul och trivs under projektets gång. När vi skapar en positiv och produktiv miljö tillsammans, kan vi också skapa intryck som lever länge och genererar värde för våra kunder.
Jonas Andersson
Director of Photography
Lukas Hökegård
Art Director
Mattias Jacobson
Creative Director
Videoproduktion i Stockholm
För oss på Ducktape handlar det inte bara om att skapa en film. Det handlar om att skapa något som berör på djupet och ger värde till våra kunder. Vi brinner för teknik och vår höga produktionstekniska kompetens är en grundpelare för oss. Men det som verkligen skiljer oss från andra produktionsbolag på marknaden är vår passion och kreativa förmåga samtidigt som vi har koll på våra kunders verksamheter.
För oss är det viktigt att alla involverade har kul och trivs under projektets gång. När vi skapar en positiv och produktiv miljö tillsammans, kan vi också skapa intryck som lever länge och genererar värde för våra kunder. Kontakta oss på Ducktape för videoproduktion i Stockholm som kombinerar teknisk kompetens med passion och kundfokus. Vi är stolta över att vara baserade i Stockholm, men vi är inte begränsade av geografiska avstånd. Oavsett var din verksamhet befinner sig, oavsett om det är i Stockholm eller en annan del av Sverige, kan vi på Ducktape hjälpa dig.
Vi tror på kraften i video
Vi skapar videoproduktion i Stockholm utifrån våra kunders behov och önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa dig att berätta din historia, fånga din målgrupps uppmärksamhet och ta din verksamhet till nya höjder genom kraften i video.

Hos Ducktape är varje projekt en chans att skapa något unikt, oavsett om det är en känslosam företagsfilm, en kraftfull reklamfilm eller en pedagogisk animationsfilm.

Vårt team av erfarna filmskapare, regissörer och animatörer är redo att förvandla din vision till verklighet. Vi tror starkt på att arbeta tätt med våra kunder och vi lyssnar noggrant på dina behov och önskemål. Tillsammans skapar vi en strategi för att nå fram till din målgrupp på ett minnesvärt sätt.
Produktionsbolag i Stockholm - Ducktape
Med hjälp av en varumärkesfilm får ditt företag en röst och ett ansikte, så att du på ett tydligt sätt kan förmedla ditt företags mål och visioner. Med en varumärkesfilm kan företag skapa en känslomässig anknytning till sina kunder, berätta en engagerande historia och tydligt kommunicera företagets värderingar och budskap.En välproducerad och engagerande varumärkesfilm kan därför vara en investering i ditt varumärkesbyggande. Genom att belysa företagets viktigaste värden kan du bygga starkare relationer med dina målgrupper, vilket i sin tur kan leda till ökad kundlojalitet och ett ökat förtroende. Dessutom ger en varumärkesfilm dig möjlighet att skilja ditt företag från konkurrenterna på ett unikt sätt.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Ring, maila eller använd formuläret för ett förutsättningslöst möte, eller kom in och utmana oss på en pingismatch!

+46 734 34 88 16contact@ducktapemedia.se

Föredrar du att skriva till oss?

Vi svarar alltid inom 24 timmar på vardagar.

Alla fält är obligatoriska. Genom att skicka formuläret godkänner du vår Integritetspolicy.
Tack! Vi hör av oss så snart vi kan.
Ojdå! Något gick fel när du skulle skicka formuläret. Kontrollera att alla fält är ifyllda.